Ik ben Annechien Siebelt. Ik ontmoet, verbind, ben positief-kritisch, eerlijk en toegankelijk. 

Mijn begeleiding gaat verder dan 'een goed gesprek'. Mijn doel is om te verhelderen, te kaderen, duidelijke afspraken/plannen te maken zodat concrete adviezen kunnen worden vastgesteld. Dit doe ik nooit alleen, maar altijd sámen met de opdrachtgever en teamleden. 

 

Soms zijn opdrachten intensief, of is er een expertise nodig die ik niet in huis heb. Dan maak ik graag - in overleg met de opdrachtgever- gebruik van mijn professionele netwerk. 

 

Mijn ervaring als adviseur en 'talentontwikkelaar' heb gedurende mijn loopbaancarrière voornamelijk opgedaan binnen de eerstelijns gezondheidszorg, welzijn en verschillende non-profit-organisaties. 

BATTO is fonetisch het Franse 'bateau', wat 'boot' betekent. Daarom zie je in mijn logo een boot en tevens de letter "S"; de initiaal van mijn achternaam.

Een boot vind ik een mooie metafoor voor het werken met en voor mensen. De dynamische zee zorgt er soms voor dat de boot stil ligt, soms deint hij rustig mee en soms komt de boot in stormachtig weer terecht. Dit is herkenbaar voor veel organisaties en teams. Soms staat men een tijdje stil, soms gebeurt er (te) weinig en suddert het maar door, en soms is er een escalatie, weerstand of crisis gaande.

Bij alle drie de situaties zou ik je graag verder op weg willen helpen.

Wil je een keer kennis maken? Ik drink graag een (zwarte) koffie met je! Neem contact op via onderstaande button.